Samenwerking leidt tot innovatie

Tappcompany is een samenwerking tussen Hygiene Concepts Group en OPHARDT. Door de kennis tussen deze bedrijven te delen ontstaan er goede en werkbare oplossingen voor elke branche. Met als hoofddoel onze TAPP kraan, met de daarbij behorende handhygiëne en sanitaire hygiëne.

 

Wij richten ons, met onze geselecteerde dealers, voornamelijk op handhygiëne, door middel van concepten brengen wij dit in uw praktijk tot het wenselijk niveau!

The TAPP Company is DE exclusieve leverancier in de BENELUX van de vernieuwde versie van de  'UNTOUCHABLE' kraan.

Daarnaast hebben we een specialistisch handhygiëne concept, tot stand gekomen door de 2 grootste fabrikanten en leveranciers van Europa van hygiëneproducten en dispensers.

Handhygiëne in verschillende sectoren van kantoren en openbare ruimtes tot industriële omgevingen en zorginstellingen. En nu in samenwerking met Hygiene concepts group  en  OPHARDT hebben we een totaal oplossing die hygiënisch werken nog makkelijker maakt. Een kraan die er voor zorgt dat u alles in huis heeft op gebied van hygiëne. Graag nodigen wij u uit om de vele mogelijkheden van de Tapp untouchable te ontdekken en u te laten overtuigen van de vele voordelen. TAPP Untouchable is elegant, tijd- en kostenbesparend en maakt handhygiëne makkelijker in elke omgeving.

Al onze desinfectie producten zijn toegelaten door het CTGB en mogen daarom gebruikt worden voor oppervlaktedesinfectie en handdesinfectie. Het registratienummer is per artikel aangegeven.

Voor meer informatie zitten onze serviceadviseurs voor u klaar op telefoonnummer of via info@tappcompany.nl. Of bezoek onze showroom in Veenendaal.

 

Hygiene concepts group

De hygiene concepts group bestaat uit een groep bedrijven welke verdeeld is in groepen. Productie, advies en montage van hygiëne concepten.

Veelzijdige oplossingen
Met onze dispenserlijnen bedienen we de markt in haar volle breedte. We hebben producten voor toepassingen waarbij functionaliteit en efficiency bepalend zijn. Maar ook hebben we hoogwaardige designproducten die stijlbewuste opdrachtgevers en hun architecten uit het hart zijn gegrepen. Deze producten zijn verkrijg baar via de groothandel.

Onafhankelijke fabrikant
Als fabrikant richten wij ons uitsluitend op de productie van sanitaire accessoires, en niet van disposables. Wij zijn daardoor onafhankelijk. Vrijwel al onze dispensers zijn universeel navulbaar. Zo blijft de eindgebruiker altijd vrij in zijn leverancierskeuze. Tenzij u bewust voor uw eigen private label kiest.

OPHARDT

OPHARDT hygiëne is een familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar zijn we actief op het gebied van handhygiëne, ontwerp en productie van doseer- en nalevingsoplossingen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze zakelijke partners.

Onze merken zijn te vinden in medische instellingen en openbare toiletten over de hele wereld. Onze technologie en ontwerpen zijn opgenomen in producten van grote wereldwijde spelers in de hygiëne-industrie en daarbuiten.

The TAPP Company : De specialist in (hand)hygiëne