Wij zijn gecertificeerd!

 

Na een mooie Duitse training op het gebied van hygiëne in dispensers en verspreiding van ziektes zijn onze 3 adviseurs van de TAPPcompany geslaagd voor de TUV cursus handhygiëne.

Zo kunnen wij onze klanten nog beter te woord staan over handhygiëne en door onze kennis te delen kunnen wij de handhygiëne in uw organisatie naar het hoogste niveau tillen!

 

 

OPHARDT hygiëne partners met gerenommeerd bureau om handhygiëne cursus aan te bieden.

 

Aan welke eisen moeten handverzorgingsdispensers in ziekenhuizen voldoen? Hoe vaak moeten dispensersystemen worden gecontroleerd en onderhouden? Antwoorden op deze en andere vragen over hygiëne-dispensers komen nu aan bod in de eerste TÜV-gecertificeerde cursus voor dispensing-experts.

 

OPHARDT hygiëne zal eind 2018 beginnen met het trainen van mensen die in handhygiëne relevante sectoren werken. De cursus, erkend door TÜV-Rheinland, is gericht op medewerkers van marketing-, verkoop- en productmanagementafdelingen binnen de hygiënesector, evenals degenen die verantwoordelijk zijn voor hygiëne in medische en openbare voorzieningen.

 

Het TÜV-certificaat - specialist voor hygiënedispensers - is onbeperkt geldig en stelt de houder in staat specialistische informatie en advies te geven over alle vragen rondom hygiënedispensersystemen.

 

Trainingscentrum biedt een unieke omgeving

 

De tweedaagse cursus wordt gehouden op de Compliance Campus - centrum voor handhygiëne - in Issum. Na een inleiding over het belang en de geschiedenis van handhygiëne, zal de cursus zich richten op de kenmerken van handhygiëne dispensersystemen, rekening houdend met de huidige voorschriften en aanbevelingen.

 

De cursus eindigt op de tweede dag na een schriftelijk examen met een TÜV-Rheinland-examinator. Na succesvolle afronding van de cursus en het examen wordt een TÜV-certificaat uitgegeven.

 

De state-of-the-art Compliance Campus biedt de perfecte setting voor de cursus: het Mini-ziekenhuis, nauw gemodelleerd naar geavanceerde medische voorzieningen, laat dispensersystemen testen en presenteren in een realistische situatie.

 

 

Bedankt voor uw deelname aan de TÜV-cursus voor gespecialiseerde consultants voor hygiënedispensersystemen en handhygiëne op 26 en 27 november 2019. Ik heb vanmorgen de informatie van TÜV-Rheinland ontvangen dat u bent geslaagd - gefeliciteerd! We hopen dat je twee dagen informatief en interessant bent geweest op onze campus.