• Handalcohol 5 Liter

- navulling voor dispensers 

- handalcohol met toelatingsnummer

 

 

Verplichte registratie van desinfectantia sinds 15 september 2009

Met ingang van 15 september 2009 is het verplicht alle desinfectantia te hebben ge(pre)registreerd bij het ctgb.

Alle producenten, handelaren en winkeliers zijn sinds 15 september 2009 verplicht de te verkopen desinfectantia te hebben ge(pre)registreerd bij het ctgb.

Denteck heeft haar desinfectantia ge(pre)registreerd bij het ctgb en is daarmee geautoriseerd haar desinfectantia te produceren en verkopen.

De voedsel en warenautoriteit zorgt voor juiste handhaving van deze nieuwe regelgeving en inspecteert dagelijks verschillende producenten, handelaren en winkeliers op registratie van de door haar te verkopen desinfectantia. Wanneer u producent, handelaar of winkelier bent en u verkoopt desinfectantia is het van belang te onderzoeken of deze desinfectantia is ge(pre)registreerd bij het ctgb. Indien dit niet het geval is kunnen hier vervelende boetes voor worden uitgeschreven door de voedsel en warenautoriteit.

Reinigingsalcohol: Deze artikelen zijn toegelaten door het CTGB en mogen daarom gebruikt worden voor oppervlaktedesinfectie. Het registratienummer is per artikel aangegegeven.

Gebruiksaanwijzing:

Desinfectie van harde oppervlakken. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken (maximaal 0,5m2).

Te behandelen oppervlakken eerst reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Daarna het oppervlak met behulp van een spons bevochtigen met een middel en laten drogen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende gehele inwerktijd nat blijven. Minimale inwerktijd 30 sec.

 

inhoud: 5 Liter

Minimale inwerktijd:
voor bestrijding van bacteriën en gisten: 2 minuten
voor bestrijding van schimmels: 5 minuten

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.