Handsfree hygiënisch.

 

Bij het weggooien van afval zorgt het concept "handsfree" voor een effectieve bescherming tegen de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen - wat van cruciaal belang is in de gezondheidszorg. Dit is precies waar de nieuwe hygiënische afvalverwijderingseenheid van OPHARDT zijn stempel drukt.

De ingo-slide is ontworpen om op verpleegkundigenwagens of op wanden te worden gemonteerd en wordt geopend met behulp van een innovatief mechanisme dat openklapt wanneer het licht tegen de voet wordt getikt. Wanneer het weggooien voltooid is, kan de ingo-slide worden gesloten met een zachte aanraking van de knie.

 

 

 

Voordelen

De ingo-slide presenteert een indrukwekkend, uniek ontwerpconcept en biedt gebruikers tal van voordelen om veilig en hygiënisch te werken. Laat u informeren door onze adviseurs voor alle voordelen de ingo-slide kan hebben voor uw organisatie.

 

Igno-slide 15 E AFP gesloten afvalbak, eenvoudig te gebruiken: open met teen / sluit met knie, met zachtsluitende, 15 liter, roestvrij staal met anti-fingerprint-coating, inclusief paneel als opslag voor reserverollen van plastic zakken, voor bevestiging aan muur of verpleegwagenwagen.