De serie professionele hygiëne. Desinfectie dispensers.

 

De ingo-man ® -serie biedt een compleet assortiment professionele hygiënegereedschappen voor hygiënegevoelige omgevingen.

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met medische professionals, is de ingo-man ® -serie de industriële benchmark geworden.

Als het nummer 1 dispensersysteem in Duitstalige markten, heeft de serie zijn reputatie opgebouwd op basis van de kernprincipes van absolute contactminimalisatie, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en volledige flexibiliteit.

De productfamilie van ingo-man ® omvat een reeks zeep- en desinfectiemiddeldispensers, dispensers voor papieren handdoeken, afvalbakken en een constant groeiend assortiment houdoplossingen die hygiëne op het punt van zorg mogelijk maken.

 

Pompen

 

Het ingo-man®-assortiment wordt ondersteund door een onverslaanbare reeks roestvrijstalen en op kunststof gebaseerde pompen. Wij bieden autoclaveerbare of wegwerppompen ontworpen voor elke vloeistof. 

Onze pompsystemen voor optimale hygiëne vind u hier. 

Hi-Vi-kleuren

 

Kleuren met hoge zichtbaarheid trekken actief de aandacht en herinneren gebruikers aan het belang van handdesinfectie in de dagelijkse klinische praktijk.

 

 

Eindeloze accessoires.

 

Vuilnisbakken.

De ingo-man® roestvrijstalen afvalbakserie is er in verschillende maten - van 6 - 100 liter. Verzonken deksels en voetbediende, soft-close functies voorkomen handcontact en maximaliseren hygiëne.

 

Dispensers voor papieren handdoeken.

Papieren handdoeken bieden de hoogste standaard van hygiëne voor zorginstellingen. Onze lijn van roestvrijstalen, aluminium of koperen papieren handdoekdispensers geven elk soort papier af - laag gevouwen, v-vouw, z-vouw of Interfold. Ongeacht de situatie bieden deze duurzame dispensers een oplossing van 300 - 750 velvolumes.