De maatstaf voor openbare toiletten.

 

Het in 1991 geïntroduceerde roestvrijstalen assortiment SanTRAL ® is de standaard voor openbare wasruimte en toiletruimte.

Deze complete dispenserlijn biedt een unieke hygiënische ervaring.

Ons innovatieve productontwerp biedt gebruikers een intuïtieve en plezierige ervaring tijdens interactie met OPHARDT hygiënetoiletten.

Door onvermoeibare evolutie, in samenwerking met onze gebruikers en partners, blijft SanTRAL ® voldoen aan de steeds veranderende eisen van de moderne wasruimte. Door de jaren heen heeft SanTRAL ® voortdurend de standaard gezet voor duurzaamheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit.

Met zijn minimalistische Noord-Europese ontwerp belichaamt deze 'Made in Germany'-ontwerpreeks een robuust, functioneel ontwerp en biedt het eindeloze kleuraanpassing.

 

 

Kwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanaf de leverdatum bieden we een fabrieksgarantie van vijf jaar voor SanTRAL ® en ingo-man ® aluminium en roestvrijstalen producten. *

* Plastic apparaten en pompen uitgesloten.

 

Anti-vingerafdruk coating

Alle SanTRAL® roestvrijstalen producten worden geleverd met een ultramoderne, duurzame anti-vingerafdrukcoating (AFP).

Gemaakt in Duitsland

 

Het hele productieproces van de SanTRAL®-serie vindt plaats in Duitsland - van buigen en lassen tot de laatste kwaliteitscontrole.

 

RAL poedercoating

Ons gehele SanTRAL®-assortiment is verkrijgbaar met gepoedercoate behuizingsoppervlakken in alle RAL-kleuren. * Poedercoating is vrij van oplosmiddelen en emissies en is een milieuvriendelijker alternatief voor vloeibare coatings en andere kleurcoatingmethoden.

* Het RAL Classic kleurenpalet bestaat uit 213 kleuren. Neem contact met ons op als u individuele kleurwensen heeft.

 

Modulaire opslag

Met het modulaire opslagsysteem van SanTRAL ®is het snel en gemakkelijk om te schakelen tussen verschillende pompoplossingen . De zeepdispensers van Santral kunnen worden voorzien van een foam, lotion of spray- pomp.

 

 

 

 

Complete sanitaire oplossingen. Handhygiëne is een belangrijke maatregel om infecties in het openbare leven te voorkomen. Buiten medische voorzieningen worden ziekteverwekkers vaak overgedragen door contact met objecten die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen of leuningen. Handdesinfectie in openbare voorzieningen zoals luchthavens, treinstations, kantoren, scholen en warenhuizen is met name van belang bij infectiepreventie en -bestrijding. Het bieden van mogelijkheden voor handdesinfectie is het meest effectief wanneer het opvallend en gemakkelijk geplaatst is, en in combinatie met handdroogproducten, afvalbakken. 80% 80% van alle pathogenen wordt overgedragen door handen 99% Handdroging voor 10s Het gebruik van papieren handdoeken kan het aantal translocatie van bacteriën met 94-99% verminderen in vergelijking met handen met luchtdroging. beeld De benchmark voor openbare toiletten. Gelanceerd in 1991, is het roestvrijstalen assortiment van SanTRAL® de maatstaf geweest voor openbare toiletafgifte. Ons innovatieve productontwerp biedt gebruikers een intuïtieve en plezierige ervaring tijdens de interactie met OPHARDT hygiëne-wasruimteapparaten. Door onvermoeibare evolutie, in samenwerking met onze gebruikers en partners, blijft SanTRAL® voldoen aan de steeds veranderende eisen van de moderne wasruimte. In de loop der jaren heeft SanTRAL® voortdurend de norm gesteld voor duurzaamheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit. Met zijn minimalistische Noord-Europese design belichaamt deze designserie 'Made in Germany' een robuust, functioneel ontwerp met eindeloze kleuraanpassing. Reflecteer uw beeld door SanTRAL® te kiezen. Een dispenser die net zo uniek is als uw merk. Introductie van de compacte, aanpasbare dispenser-serie met alles erop en eraan. Of het nu vloeistof, schuim of spray is, de KX-serie biedt toonaangevende oplossingen voor uw product. Dit dispenser-systeem van de volgende generatie is gebaseerd op alle OPHARDT-38-pijptechnologieën voor hygiëne, inclusief een gebruiksvriendelijk flesontwerp voor de vullijn en efficiënte, handloze en zonder aanraking bedreven technologie. beeld beeld De nieuwe standaard voor openbare hygiëne. De PRAESIDIO® biedt gebruikers een handige mogelijkheid voor aanrakingloze handhygiëne om infecties te voorkomen. Naast zijn elegante, hoogwaardige ontwerp, biedt de PRAESIDIO® een breed scala aan functies: instelbare doseerhoeveelheid, hygiënische sproeikamer, geïntegreerde lekbak en kijkvenster voor productvulniveauregeling.